JJ-CCR Kurs

 

Å bli rebreather dykker er en spennende opplevelse. Å bli JJ-CCR dykker er en magisk opplevelse. Utforsk verden under vann med selve firehjulstrekkeren av rebreathere og opplev ting som vil gi deg livslange minner og nye vennskap med dykkerne du møter underveis.

For å melde deg på et rebreatherkurs må du være ved god helse, 18år eller eldre, sertifisert nitroxdykker og holde dykkersertifikat til minimum 30m. Det anbefales at du har mestret grunnleggende svømmeteknikker som «frogkicks + modified frog», «flutterkicks + modified flutter» og «Back kicks» før du melder deg på et rebreatherkurs. Grunnen til dette er ikke for å gjøre ting komplisert for deg, det er for at du skal ha mer mentale resurser til å fokusere på rebreatheren under kurset.


Avhengig av din bakgrunn som dykker er det to måter man kan starte sin rebreatherkarriere på. 30m luft dilluent er et sportsdykkerkurs med rebreather som også går under navnet Level/Mod1. Her lærer man grunnleggende rebreatherteori, litt om historien til rebreathere slik at du får en god forståelse for hvorfor din maskin er bygget som den er, prosedyrer for trygg dykking med rebreather og mye annet spennende. I den landbaserte praktiske undervisning lærer du å strippe og sette sammen rebreatheren etter fabrikkens sjekkliste. Du lærer også å utføre brukerservice på maskinen din, dette forsikrer deg om at du har en god teknisk innsikt i rebreatheren og er godt rustet til å drive ettersyn og vedlikehold.


Når du skal begynne å dykke med din JJ-CCR lærer du først de helt grunnleggende ferdighetene du trenger for å fungere som rebreatherdykker. Dette er akkurat som da du startet dykkerkarriæren din, så lærte du nok å tømme en maske før du tok den av og på under vann. Etter hvert som du mestrer de grunnleggende ferdighetene, øver du på mer komplekse nødsituasjonsøvelser og gjennom kurset tilbringer du minst åtte time i vannet med rebreather din. Mot slutten av kurset skal du fremstå som en trygg og sikker rebreatherdykker.


For dykkere som allerede har masse erfaring fra teknisk dykking på åpent system finnes muligheten Helitrox CCR 45. Her kan du som ditt grunnkurs oppnå sertifisering til 45m med trimix dilluent og gassbegrenset dekompresjon.

Vi kan tilby kurs til grupper eller enkeltpersoner på JJ-CCR gjennom enten TDI eller PADI.

Air Dilluent Diver
30m sportsdykkersertifikat.
Mulighet for eLearning
Varighet: 4-5 dager
Pris: 12.900 pr pers for min 2 elever eller 19.900 for 1til1 (+ gass, bøker/eLearning, sofnolime og sertifisering)

Helitrox Diver
45m trimix teknisk dykkersertifikat, 2 stage/bailout
papirmanual og undervisning
Varighet: 7-8 dager
Pris: 14.900 pr pers for min 2 elever eller 21.500 for 1til1 (+ gass, bøker, sofnolime og sertifisering)

Tec 40 CCR
Tec 40 CCR er et solid og omfattende brukerkurs med min 8 dykk og 8.5t dykketid. Kurset passer for elever som har bakgrunn fra tekniskdykking på åpent system og ønsker å utvikle seg videre som tekniske dykkere på JJ-CCR. Bestått kurs gir en brukersertifisering til max 40m med luftdilluent og max 10min dekompresjon. Tec 40 ccr kurset har pr i dag det mest oppdaterte undervisningsmateriellet tilgjengelig.

Varighet: Min 5 dager
Pris: 14.900 pr pers for min 2 pers eller 21.500 for 1til1 + gass og sofnolime (prisen inkluderer materiell og sertifisering)

29

Website Powered by WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: