TecRec instruktør

Undervis avansert dykking

Som instruktører søker vi alle ny informasjon og nye utfordringer. Har du erfaring som teknisk dykker og ønsker muligheten til å undervise dette i kjente PADI-rammer er TecRec systemet en naturlig vei å gå. PADI har bevart den modulære plattformen man kjenner fra de rekreative kursene og skapt et komplett utdanningssystem for teknisk dykking. På lik linje som mange PADI-instruktører vet at man kan gå via AI (assistant instructor) i den rekreative stigen, kan man i TecRec systemet starte som Tec Instructor og oppnå muligheten til å undervise Discover Tec og Tec40.

Første instruktørnivå avsluttes som Tec Deep Instructor og man kan undervise dykking til maks 50m (Tec50) med 2 dekompresjonsgasser.
Etter å ha oppnådd kvalifisering på brukernivå og erfaringen som trengs, kan man kvalifisere seg som Tec Trimix Instructor (Hypoxic Trimix). Det finnes ikke i dag et mellomnivå for Tec65 (Normoxic) instruktør.

Vi ønsker å prate med alle våre instruktørkandidater i forkant av kursbestilling for å avklare kvalifikasjoner, erfaringsnivå og progresjonsforløp.

Typiske priser og kursvarighet:
Tec Instructor: 3-4 dager 7000.kr
TecDeep Instructor: 6-7 dager 11.500.kr
Tec Trimix Instructor: 6-7 dager 15.500.kr

Instruktørkandidater plikter å anskaffe seg gjeldene elev og instruktørmateriell for kursnivå som kjøres.

De fleste av instruktørnivåene har krav om at instruktørkandidaten skal ha assistert kurs kandidaten ønsker å kvalifisere seg til. Se gjeldene «Instructor Application» på PADI pro sidene

Website Powered by WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: